Hadewychstraat 5
6136 TP, Sittard
+31(0) 6 2230 7202

[email protected]
KvK-nummer:
62258109

BTW-Nummer:
NL002452826B93

Rekeningnummer:
NL38 INGB 0680 8658 10

Algemene voetverzorging

Voeten zijn heel belangrijk. Ze worden elke dag toch behoorlijk belast.
Met een goede voetverzorging voelen uw voeten niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook veel beter uit. Met goed verzorgde voeten staat u zowel letterlijk als figuurlijk steviger in het leven.

VoetverzorgingsproductenProducten van Fusspunkt

Wij verkopen een lijn voetverzorgingsproducten, die U kunnen helpen om Uw voeten zo verzorgd en aangenaam mogelijk te laten voelen. Binnen de lijn is er een speciale crème die voorkomt eeltvorming en voorkomt kloven in de huid. Daarnaast is er een speciale crème voor droge, gevoelige huid.

Luister naar uw voeten

Pijnlijke voeten zijn niet normaal. Verdring pijn aan uw voeten dus niet, maar doe er wat aan. De meeste voetproblemen zijn op te lossen, en uw pedicure kan daar vaak een belangrijke bijdrage aan leveren.

Uw voeten wassen

Was uw voeten dagelijks met handwarm water en liever niet met zeep. Maar blijf niet te lang in het water met uw voeten, want, hoe vreemd dat ook mag klinken, een droge huid kan daarvan het gevolg zijn. Droog uw voeten na het wassen altijd zeer goed af, vooral tussen de tenen met een schone handdoek. Trek daarna niet meteen uw sokken aan, maar geef uw voeten de kans om te drogen.
Ook uw voeten hebben baat bij een goede vochtregulerende crème. Breng de crème aan op de gehele voet, behalve tussen de tenen.

Voorkom ingegroeide teennagels

Ingroeiende teennagels is een pijnlijke aandoening – meestal aan de grote teennagel - die zo snel mogelijk moet worden verholpen. De grootste risicofactoren voor het ontstaan van ingroeiende teennagels zijn:

- Druk door slecht passende schoenen.
- Het verkeerd (te kort) knippen van nagel.
- Een weke nagelomgeving door veel baden of transpiratie.