Openingstijden

Openingstijden

Behandeling op afspraak.
Openingstijden:
Ma-Do 8:30-17:00 uur
Vrij 8:30-15:00 uur
Za-Zo Gesloten
Hadewychstraat 5
6136 TP, Sittard
+31(0) 6 2230 7202

[email protected]ail.com
KvK-nummer:
62258109

BTW-Nummer:
NL002452826B93

Rekeningnummer:
NL38 INGB 0680 8658 10

Nieuws over Corona

Vanaf maandag 11 mei 2020 weer open Zoals waarschijnlijk wel duidelijk is geworden uit de toespraak van onze premier op 6 mei, mogen contactbegroepen vanaf maandag 11 mei weer aan de slag. De praktijk gaat dan ook weer open en we hopen iedereen weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Natuurlijk doen we dat met de nodige voorzorgsmaatregelen, want gezondheid blijft het belangrijkste. In de praktijk zelf zijn de nodige maatregelen genomen, zowel tijdens het bezoek als tussen de bezoeken in. We volgen daarbij minimaal de richtlijnen die worden verstrekt. Ook voor klanten die de praktijk bezoeken gelden een aantal voorwaarden:

- U heeft geen klachten als verkoudheid, benauwdheid, hoesten, koorts, enz.;
- U heeft de laatste 14 dagen geen contact gehad met een Covid-19 patiƫnt;
- Bij binnenkomst in de praktijk desinfecteert u uw handen.

Vanaf nu plannen we dus weer nieuwe afspraken in. Vanwege drukte in de praktijk, kunt u het beste via Whatsapp contact opnemen voor een afspraak, of andere vragen.

Blijf gezond en tot snel.


Welkom:

Ik ben Daniela Schulte, zeg maar gerust Dani. Na ruim 12 jaar in de detailhandel te hebben gewerkt, heb ik de opleiding tot Medisch Pedicure succesvol afgerond. Door mijn opleiding en ervaring weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed verzorgde voeten te hebben.

In de voeten komen alle uiteinden van de zenuwen van je hele lichaam, van al je organen samen. Goed verzorgde voeten zorgen hierdoor voor een betere balans in het lichaam. Ik vind het leuk en interessant om voeten te verzorgen en mensen zodoende te helpen deze balans (terug) te vinden. Als ik middels een goede voetverzorging een belangrijk stuk levenskwaliteit teruggeven kan, is dat voor mij een enorme drive. Met goed verzorgde voeten staat men zowel letterlijk als figuurlijk steviger in het leven.

Met vriendelijke groetjes,

Dani

Met blijde voeten op de grond.

Nieuws

Nieuw Shoefresh

Nu bij Dani's Pedicure: